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Re: Twitter: Hikki | ||
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UN Reporter
Joined: 2009/8/18
A/S/L 26/F
Posts: 1151
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Quote:
普通の日本の学校に行ったことが無いので、ずっと「早生まれなんだね」と言われても意味がわからなかった。やっと最近わかりました!「同い年だけど学年は一個違う」の謎がとけてすっきり おやすみなさい (:D)┼─┤バタッ I've never been to a normal Japanese school so whenever I was told "you're an early born", I didn't know what it meant. Finally, I have come to understand it lately! I feel refreshed that the mystery of "same age but different grade levels" have been solved. Good night (:D)┼─┤バタッ Quote: むくっ 欧米は新学期が9月なので、そういうのがあるとすれば、「遅生まれ」かな?そもそも大人同士で学年が上か下かなんて話しないです RT @RisaMonster: 海外は違うんですね!?知らなかったあああ∑(゚Д゚)知識が一つ増えました。 Muku. In Europe and America, the new school term starts in September. If there was something like that, I would be a "late born"? To begin with, there is no talk among adults who is in a higher or lower grade level. RT @Risamonster: So its different overseas!? I didn't knowww∑(゚Д゚) my knowledge has increased. Quote: んなこと知るかー おやすみなさい (:D)┼─┤バタッ RT @ken46vs59: なんで国によって新学期スタートが違うんだ?!統一したらいいのに。なぜですか? How would I know- Good night (:D)┼─┤バタッ RT @ken46vs59: Why does the start of the new term differ in other countries?! They should be unified. Why? Quote: プラスチックの袋に入ったこんにゃくを包丁で開けようとしたら失敗してこんにゃくの汁が顔と服に飛び散ったよ\(^o^)/ くっさ I tried to open konnyaku (paste made from konjak flour; solid jelly made from the starch of devil's tongue) that was in a plastic bag with a knife. I failed and the konnyaku juice splattered on my face and clothes\(^o^)/ smelly. Quote: こんにゃく大好きなんだけど、いざ自分の顔から生のこんにゃく汁のにおいがすると「くさい(私が)」と思いました おいしいこんにゃくを作ってくださるこんにゃく屋の皆さま、くさいって言ってごめんなさい!ちなみに今日はスープに入れておいしくいただきました。 I love konnyaku but when I can smell the raw konnyaku juice from my face, I thought "it smells (me)" To the people who make konnyaku, I'm sorry I said it smells bad! By the way, I deliciously had it in today's soup. Quote: こんにゃくのことをもっと知りたくなってネットで検索。日本はこんにゃく自給率高くて、国産品の9割が群馬県産なんだってね!さっき使ったやつも袋見たらやっぱり群馬県産だった。これから外でこんにゃく食べる時は「おまえは群馬から来たのかい?」って語りかけてみよう。 I wanted to know more about konnyaku so I looked it up on the internet. In Japan, the self-sufficiency in konnyaku is high, 90% of domestic products are made in Gunma Prefecture! I checked the bag of the one I used earlier and surely it was made in Gunma Prefecture. When I eat konnyaku outdoors from now on, I'm going to ask "did you come from Gunma?" |
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Posted on: 2011/1/16 14:13
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